Kategorier
Stockholm

In i dimman

Bilden: Dimman kom lite oväntat sista dagen på Sandhamn och störde mina planer. Var inte inställd på att fotografera på morgonen och hade packat ner det tunga artilleriet. Det blir istället semesterkameran som får hänga med ut till hamnen och bryggorna.Var däremot inte ett dugg sugen på att gå tillbaka till klipporna och tallarna från dagen innan. Gissar att det hade varit ännu halare nu.

Köpte en adapter för mer än en månad sen i förhoppningen att kunna se gamla VHS-filmer på smart-teven. Får böka med sladdar och inställningar innan jag plötsligt kan se gamla godingen Dansar med vargar med Kevin Costner, om än med rätt dålig kvalitet. Kan bero på att både VHS:en och videospelaren är gamla. Men kanske blev det lite bättre på slutet. Blir kul att se vad jag har för filmer. The Postman och Waterworld med Kevvan minns jag att jag gillade, utan att vara KC-fan, kanske finns de i min samling?

2 svar på ”In i dimman”

Dimma är fint! Perfekt när man bara behöver gå utanför dörren för att plåta. Hemma hinner dimman försvinna innan man hunnit till nån bra plats.

Stängt för kommentering.

%d bloggare gillar detta: