Kategorier
Stockholm

Bänken

Halvvägs runt Sandön finns denna bänk för vila och kanske fågelskådning. Undrar lite över syftet med skivan framför bänken. Kanske för att ställa ett stativ med tubkikare på. Har ingen koll på om Sandön är en bra sträcklokal men det låg ju ändå en stor flock knipor med inslag av vigg en bit ut.

Kollar mina Friska Nackapinnar och jag har 21 kvar, Skogsö -Saltis-Svärdsö. Inte en chans att jag hinner med det på en dag! Kom upp i 20 994 steg i går, de pinnar som är kvar tarvar nog dubbla den stegmängden. Och i morgon har jag ju en urologtid att passa klockan 16. Ger upp pinnarna.

Får min septemberlön i morgon, till sist. Och snart kommer ju pensionen, och en vecka efter det oktoberlönen. Men utgifterna är dryga när nya objektivet och lite till ska betalas. Kommer tid kommer råd, sägs det ju.

2 svar på ”Bänken”

Fin bild. Kanske för att inte smutsa ner fötterna, skivan. Sandiga. Om sanden är blöt, då blir det geggigt.

Stängt för kommentering.

%d bloggare gillar detta: