Kategorier
Stockholm

Ornamentik

Söndag och jag har ingen omedelbar aning om vad den ska fyllas av, om den nu behöver fyllas. Julkort, kanske? Och en bilduppgift om Alfred Nobel till på fredag? Kanske eon snabbis till stan för att kika på den nya passagen i Slussen och sen Galleri Kontrast och Grafiska sällskapet (det senare är jag osäker på vad det heter).

Läser ut ännu en Alistair MacLean-bok, HMS Ulysses. Man är ju en connoisseur numera. Men vilken bok, i princip från sida ett är den ett iskallt helvete för alla besättningsmän och befäl på kryssaren HMS Ulysses som eskorterar konvojer över ishavet till Murmansk under ständiga attacker från tyska ubåtar och flygplan. Nästa bok blir Åtta glas.

Och på tal om glas så lyckades jag fixa ett konto och beställa två flaskor lite exklusivare glögg att om åtta dagar hämta på Systembolaget i Orminge.

%d bloggare gillar detta: