Kategorier
Stockholm

Urban excerpt

Brukar oftast viga en av helgens dagar åt den gudomliga vilan och så blir det denna söndag den andra advent. Kan kanske behöva ladda inför en full arbetsvecka. Gallerierna kan jag besöka efter jobbet, slussenpassagen ligger kvar även nästa helg. I och för sig börjar jag få ont om nytagna bilder för Fejan och Insta, å andra sidan är efterfrågan låg så det kan kvitta.

Funderar på min utställning i februari. Har ju tänkt blanda färg och svartvitt men när jag ställde ut mina busshållplatsbilder på Planket 2022 sa nån besökare att det funkade med färg plus svartvitt här, trots att det oftast inte gör det. Vi får se om jag tänker om. Frågan är då: bara färg eller bara svartvitt?

Läser Charlies sista resa, typ Micke Bergs memoarer, på Fejan/mobilen. Han skriver bra så timmarna rinner iväg. Några gemensamma upplevelser har vi, jobb på Posten 1, Krönet, Magnus Ladulås, Röda rummet.

4 svar på ”Urban excerpt”

en del svara ju nästan på alla din inlägg, så det kan jag inte kalla för låg utkomst. Skön andra advent.

Färg, säger du. Då får jag rota i arkivet och se hur många stockholmsbilder i färg jag har som håller för en utställning. Hade annars tänkt ta med en kvartett bilder från snökaoset senast.

Stängt för kommentering.

%d bloggare gillar detta: