Kategorier
Stockholm

Burning of the midnight lamp

Har några burkar utgången öl kvar att konsumera. Möjligen anar jag en konsekvens, en liten hjärnskada: när jag avser att att ta mina brusvitaminer visar det sig att jag istället löst upp en brus-Treo. Smällar man får ta, antar jag.

Försöker städa men kommer snabbt in i den gamla vanliga ”kan vara bra att ha-trallen”. Ska kolla vilka böcker jag kan rensa ut istället. Skaffade mig en app för att sälja böcker on-line men där krävs streckkod, det har inte morsans och farsans gamla böcker. Och att bära bort dem till utomhusbiblioteket på Stadsgården tar för lång tid.

Kikar på beställning av färgpatroner, funderar på att köpa ett helt paket med tio. Backar när jag ser att det varken är mängdrabatt eller gratis frakt. Det senare är bara 79:- men det är principen.

2 svar på ”Burning of the midnight lamp”

Stängt för kommentering.

%d bloggare gillar detta: