Kategorier
Stockholm

Hålla masken

Det gäller att hålla masken, det vill säga latmasken, stången den tid man har kvar. Jag gillar ju att vara ute och promenera såväl på stan som i skogen och låta tankar och infall strömma genom hjärnan. Det är tiden innan som jag har att kämpa med.

Så jag hoppas, utan att lova något, att det blir mer fågelskådning, att jag fortsätter med Friska Nacka-orienteringen och fotopromenaderna i när och fjärran. Sen måste jag utröna vad som krävs för att jag ska sätta mig ner och kolla de kurser jag laddat ner, och skapa annan konst än fotografi.

Sen vill jag bli av med soffhelvetet också. Inget fel på den egentligen, men den fyller inte mina syften.

I dag är det gråväder och möjligen duggregnar det också, +4° som blir -1° i morgon, lika med halt.

2 svar på ”Hålla masken”

Stängt för kommentering.

%d bloggare gillar detta: