Kategorier
Stockholm

Rivåslit

Ett typiskt mattimotiv igen, man förblir vid sin läst.

Betalar så returfakturan, med avdrag för returen återstod bara frakten på 99 kr att betala och det fanns det en färdig faktura på nu. Beställer sen till sist ramarna, 10 st A4 och 10 st 20×20, av billigaste slag vilket under mellandagsrean kostar mig 1900:-. Lite onödigt ekonomiskt sett att kosta på sig fin inramning när ändå ingen köper bilderna. Med enklare ramar kan en eventuell kund bestämma själv hur hen vill ha det med finare ram och eventuell passepartout. Men det hade varit snyggt med passepartout.

Byter tom färgpatron och printar en bild till utställningen. Är nöjd med dagsverket. Ska bara försöka plocka undan lite grejer här och var, sen kan jag läsa ut sista Bagleyn.

8 svar på ”Rivåslit”

Har du varit ute och kikat på Lidingö Fotoklubbs utställning på Lidingö? Var där i dag för att få lite inspiration till kommande utställningar, Fick en del nya tankar.

Såg det, en timme och tjugo minuter härifrån. Var det så sevärt att en knasfotograf som jag skulle ha behållning av det?

Svårt att svara på. Börjar få lite koll på dina bildpreferenser. Det är ju en fotoklubbsutställning med allt vad det innebär, men flera duktiga fotografer och några bilder som berörde både M och mig. Om inte annat kanske besöket väcker lite tankar inför din egen utställning. /D

Stängt för kommentering.