Kategorier
Stockholm

En svängom

Laddar med lunch på Blå Dörren, Wallenbergare, innan jag tittar till Krister Bergs vernissage på Galleri Sandelin. Finfina bilder i svartvitt från Möja och skärgården utanför. Man blir lite avundsjuk på dem som har fotogenisk natur utanför dörren. Samtidigt minns man med saknad de egna utflykterna med stor segelbåt, liten segelbåt, motorbåt och kajak. Owe dyker upp och det blir ett trepartssamtal om fotografi.

Tar sen en sväng upp till St Paulsgatan för att titta till ett motiv som jag misslyckades med för några veckor sen. Nu är jag där för tidigt, tror jag, för skuggorna jag vill ha finns inte på plats.

Ser att det är nytt på Galleri Picture this vid Mariatorget och Rankin är huvudnumret. Återigen en utställning där man får punga upp med nästan 100 000:- för en bild.

Hemma i Orminge tittar jag till mitt apotek som har 25%-dagar vid köp över 400:-. Plockar på mig för drygt 500:- hur lätt som helst.

2 svar på ”En svängom”

Stängt för kommentering.