Kategorier
Stockholm

Avstängd webbplats

När jag skulle logga in på min blogg på i går kväll fick jag beskedet: ”Avstängd webbplats. Sidan du försöker nå är för tillfället avstängd.” Har inte gjort något för att förtjäna detta, vad jag vet, och den funkade ju några timmar tidigare. Mejlar supporten. 

När jag kollar om det kvarstår på morgon, fungerar det igen. Får se om jag får någon förklaring. 

Kunde därför inte publicera nåt god natt-inlägg. Godnatt däremot för Tre Kronor i Ishockey-VM:s kvartsfinal, ena arrangörsnationen Lettland vann med klara 3-1 inför en entusiastisk hemmapublik som bara den förtjänar att gå vidare. Hur rättvist som helst, motivation slår klass.

Var trött i går, funderar på om jag är pigg i dag. Viss yrsel och lock för öronen, what a drag it is getting old, som Mick Jagger sjunger i Mother´s little helper.

https://www.tumblr.com/rajavomwaldesrand/717453245235232768/lawrence-carroll?source=share