Kategorier
Stockholm

Trappskugga…

…en av alltför många.

Kan inte bestämma mig för om jag är pigg eller ej utan låter mitt förflutna hinna ikapp (läs veckans aktiviteter) och tar en hemmadag. Börjar printa street art-bilder till utställningen. Funderar på hur mina bilder ska få plats. Jämför med Punctums hängning för att ha nåt att gå efter.

Får svar angående min blogg/hemsida: ”Detta ser ut att bero på att ditt konto håller på migreras över till vår nya plattform. Och då kan hemsidan gå ner med denna text under en kort period för att säkerställa att inget innehåll går förlorat.” Jag svarar att de väl kan kommunicera detta så man vet. När jag sen ska gå in kl 14.14 är det samma sak igen.

Är nog ändå rätt pigg för jag orkar ge mig på mitt bildbibliotek och tagga de senaste veckornas bilder.

”Nu är din domän flyttad till oss”. Kommer ändå inte in. Nytt mejl till supporten kl 16.01, tur att man är pigg 🙂 ”Hej, Jag ska be våra tekniker ta en titt på detta. Återkommer.” Kl 18.22 kommer jag fortfarande inte åt min blogg. Nu börjar jag bli trött. Passar på att säkerhetskopiera min iPhone. För skojs skull kollar jag eventuellt inbyte mot en iPhone 14 och får fram att den är värd cirka 4 288:- Klockan 18.45 kommer nästa svar från supporten: ”Problemet var eran .htaccess fil på hemsidan, för att få igång sidan så behövde vi skapa en ny .htaccess fil med bara standard konfigurationen den gamla .htaccess filen som inte fungerar är döpt till .htaccess-d om ni vill försöka felsöka den.” Jag svarar att det är bortom min kompetens och att jag bara vill komma åt min hemsida och det gör jag fortfarande inte. Klockan 19 slutar de jobba. Under helgen jobbar de kl 10-15, både lördag och söndag. 

Och inte en enda tornseglare att glädjas åt! Men fonderna gick bra! 

Kl 22.20 kollar jag igen, och kommer in. God natt!

Ett svar på ”Trappskugga…”

Stängt för kommentering.