Kategorier
Stockholm

Russin

Ägnade gårdagskvällen åt att bråka med min skrivare. Gillar inte att den ljuger för mig. Den påstår att den har slut på papper, men det har den inte! Den vill bara inte skriva ut på det papper jag har valt, helt enkelt. Byter jag papper, funkar det.

Djurgårdens hockeylag är inte kul att kolla på för närvarande. Hårresande slarv av rutinerade spelare ger baklängesmål två matcher i rad. I går slog man bottenlaget Västerås efter straffar. Ett Västerås som hade en spelare som hette Träff och en som hette Bohm, då blir det ju gärna fifty-fifty i matcherna.

En plötslig öppning i en vägg och där bakom ett fönster på en vägg i vinkel till den förra. Därtill det skitiga.

I dag ska jag krympa hjärnan innan det blir cupfotboll på Tele2, Djurgår´n mot Blåvitt. Siktar på att komma ner i russinstorlek innan jag dör, det underlättar mumifieringen.