Kategorier
Stockholm

Inte långt från Sergel

Övergång till vintertid i helgen, egentligen normaltid, och till november i dag. Allt på en gång. Gillar hösten.  Nåväl. Efter mitt besök på diverse fotoutställningar i förrgår lördag tar jag alltså tunnelbanan till city och kilar in på Kulturhuset, inte långt alls från Sergel. Här har det stajlats om och det är caféer och restauranger överallt känns det som. Fikaköerna korsar vägen för rulltrappsfararna och det är ju inte jättesmart direkt. Men kanske var det bara ovanligt fullsatt? Alla var säkert nyfikna på Indien, vilket de aktuella utställningarna handlar om.

Det finns mycket spännande att titta på. Själv tittar jag på Bharat Sikkas fotografier av ett folktomt Delhi, med flera platser. Hur kan Delhi vara folktomt?

Alla var inte lika entusiastiska. Att jobba i en glest besökt garderob är inte en lördagshöjdare.

En till som ser allt i svart och vitt. Vill gärna dokumentera ett gott arbete.

Kulor och annat i en lite kaotisk bild. Men jag gillar sån´t. Mer kaos åt folket!