Kategorier
Stockholm

Rörig kvadrat

Mitt musikkonto har gått upp avsevärt sen jag blev med iPhone. Nu slinker jag in på iTunes så fort jag minns en gammal goding, eller när en favorit som Neil Y kommer med en ny skiva. Att jag för närvarande jobbar med en proffsgitarrist och snackar musik hela dagarna gör inte saken bättre. Så det första jag gjorde i det här blogginlägget var att länka till en kanonlåt.

Men en bild ska ni få:

Här var det möjligheten till inramning medelst en massa rör som lockade.

Ain´t got no…

Ha det bra  /Matti

2 svar på ”Rörig kvadrat”

Det var minsann en flitig början på november du har haft. Investera mer i fotoböcker och mindre i soffor 😉 En skön blandning av gamla Matti och den nya sökande tycker jag i de senaste inläggen. Jag vet var du menar med känslan av att vilja nå vidare, prova nytt men jag är nog en hel del långsammare än vad du är märker jag. Kan inte annat än hålla med om antalet kommentarer i GF poolen, jag försöker hålla ställningarna men inspirationen tryter när det är många som inte gör sig besväret. Kan dock inte se mig själv som en bloggare och att söka andra portaler för foto lockar ännu inte, tror jag inte i alla fall. /Malin

Har redan köpt fotoböcker för flera tusen. Men jag måste nog ha en soffa rätt snabbt, för efter jobbet-snoozen och helgens tevetittande.
Sökandet efter det nya – eftersom det är så långt mellan tillfällena då man är på rätt plats vid rätt tillfälle, är detta ett sätt att hålla lågan brinnande. Andra portaler – svårt att göra sig synlig, har dock inte försökt på allvar så det kan inte vara så viktigt.
GF – i går gick jag tillbaka i poolhistorien och kommenterade cirka 14 okommenterade bilder. Utifrån teserna att många inte kommenterar bilder de inte gillar resp bättre negativ kritik än ingen alls, gav jag min åsikt varför ingen brytt sig. Några höll med i min kritik, andra försvarade sin tanke och det var väl ingen direkt som blev arg trots att min kritik inte alltid var så där jätteväl formulerad/framförd.

Stängt för kommentering.