Kategorier
Stockholm

En dag kvar

Så, bara en dag kvar. Sen är det helg och Fotomässa. Men jag har inte så där jättestora förväntningar, mässor är egentligen rätt jobbiga. Mycket folk framförallt. Hoppas på bra utställningar, det skulle rädda mycket av mässdagen. Får jag sen till lite schysst gatufoto på vägen hem är jag nog nöjd ändå.

Gult och blått är ju alltid vackert, lite blekgult sken över fuktiga gatplattor och kullerstenar förhöjer stämning några grader. En mystisk figur står där inne på tvärgatan och avhandlar hemliga ting i sin mobiltelefon. Och då kommer han, snubben,  med sin orange jacka och kvaddar färgharmonin. Rätt läckert! Om jag får säga det själv. Och det får jag, det är ju min blogg!

2 svar på ”En dag kvar”

Rätt läckert? Helt suveränt skulle jag säga.
Vilken timing med den orange jackan, så där smack in i bilden bara.
//Claes

P.S. Eftersom jag alltid får skäll av min mor, som är språklärare, så får jag hämnas på någon annan och påpeka att orange inte ska böjas……. (Sorry 😉

Stängt för kommentering.