Kategorier
Stockholm

Skippa fredagsmyset!

Lite värdelöst att komma med ett nytt blogginlägg en fredag. Inte många som lämnar fredagsmyset och kollar runt bland bloggar och FS-pooler, och annat intressant i fotoväg. Kollar jag mina sitestats är de som lägst på fredagar.

Men jag myser ju jag med, på mitt sätt. Med en ny julöl. Intresseklubban plockar fram penna och papper. Nu! Du kan börja med att anteckna följande: Nils Oscar julöl – quatre points, Shepherd Naeme Christmas Ale – un point (vaskades), St Peter´s Winter Ale – eine Punkte, Nisse Julöl – tre poäng. Då vet du. Vital information för insiders. Fortsättning följer.

Tvi, tvi, tvi! En katt har korsat min tilltänkta väg. Kanske var den svart. Nä, i mörker är alla katter grå.

Ingrid Morgondotter Jacobsen har redan varit på Fotomässan och där lyssnat på Morten Kragsvold som  hade bra synpunkter på fotograferande: ”låt dig inspireras av andra, men härma dom inte – låt inspirationen omforma det till ditt eget språk… ” Precis vad jag är ute efter i mitt fotoboksköpande och -läsande. ”…den resan in i dig själv, är den farligaste resan du kan göra.”  Ett äventyr med andra ord. (Läs Ingers blogg).

Här har jag rest in i mig själv.

Morten Kragsvold pratade om det personliga uttrycket och om att låta det växa fram, det är det vi/betraktarna ser –  och tycker om eller inte – det man minns. Han relaterade vidare mycket till filosofi, musik, film och litteratur. Det gillar jag, för jag är inne på de banorna själv.

I morgon sover jag ut. Äter sen min frukost innan jag via Södra station tar mig ut till Fotomässan. Kanske ses vi där?

4 svar på ”Skippa fredagsmyset!”

Resan in i dig själv – är inte den den enda (riktiga) resan du kan göra när allt kommer omkring?
Jag tycker mig ha lagt märke till att inte bara fredagar utan även lö-sö är slöa dagar på FS, ja på nätforum överlag. Innebär det att de flesta faktiskt poolar på arbetstid må-fr? Fy! Eller att ni har skaffat er ett liv och har annat att tänka på på helgen? Skönt att det finns nån man kan lite på! Tack, Matti.
/tim

Det ena behöver väl inte utesluta det andra, eller?! Fick inte till en ordentlig uppskattning på ditt ölprovande igår kväll, tankarna grumlades något av effekten av en fantastisk blandning av champagne, vitt och rött, en trevlig fredagskväll var det i alla fall. Och en trevlig lässtund hade jag också för den delen. Gillar dina fotospår. /Malin

Stängt för kommentering.