Kategorier
Stockholm

Kasserad stake

Lite julbestyr har man ändå. Har en hibiscus som har två stora knoppar och som jag hoppas jag ska övertala att blomma nu till jul. Tidigare har den alltid fällt knopparna och gnällt på taskig vattning. En adventsljusstake ska fås att lysa igen med nya små ljus, dyrt inköpta. Omöjligt att se vilket/vilka ljus som pajat så jag köpte sju nya.

Lek med snö på glasruta.

Slår mig, på tal om jul, julöl och julmust, att godaste drycken är kall mjölk. Sen kommer rent och kallt fjällvatten en dag av svettig fjällvandring.

Gillar Slussenbilder med folk i, och som här, lite action. Tror han sysslar med parkour.

Härligt skägg och underbara ögon, lite ryskt eller?

Det gick åt h-e med adventsljusstaken. Bytte alla ljus utan någon som helst skillnad, bara fortsatt mörker. Så det blev sopsäcken.

10 svar på ”Kasserad stake”

Härlig slussenaktion och rysskänsla 🙂
Som jag skrev tidigare, de där ljusstakarna verkar konstruerade för att hålla en säsong………..
//Claes

Underbara ryssar du funnit, de kompenserar för den kassa staken. Ditt sätt att skriva går hand i hand med dina foton, få som bloggar kan bravera med det OCH hålla en intressant blogg så länge och ofta som du gjort/gör. Jag kanske inte kommenterar varje dag emn jag går aldrig i säng utan att ha klickat mig in på din blogg för att kolla om du lagt upp några nya uppsåt. /Malin

Staken är kass och kasserad, ofta billigt skräp de där. Tack för de fina orden om mitt skrivande. Börjar få svårt med mörkerfotandet nu, har just inga idéer.

Härligt skrivet. Din författarstil får mig alltid att dra på mungiporna. Du skriver om en vardag med glimten i ögat och bilderna du lägger ut förmedlar även de en härlig synvinkel på livet. Glimten i ögat är något du verkligen inte saknar i allafall så var inte ledsen över julljusen…. Vad gäller blomman så hoppas jag du lyckas med ditt projekt. Jag kämpar själv med att försöka hålla en orkidee vid liv vilket förmodligen inte kommer gå med tanke på att jag tar kål på varje blomma i min närhet /Mirja

Kul att du tittade in, och att du gillade mina texter. Min hibiscus tackar för uppmärksamheten, och påminnelsen om vattning. Den blommar för fullt även om första blomman har blommat ut och lossnat. Har en orkidée som lever men inte vill blomma. Den gillar att duscha men jag vill duscha utan sällskap.

Haha,tack för tipset! E det duscha den vill!! Jag som trodde att den blev så uttråkad av mitt sällskap att den gav upp hoppet om livet / Mirja

Enligt min jobbarkompis, som har god hand med orkidéer, är det så. Min orkidée lever men har inte blommat på länge. Hoppas den överraskar mig till jul.

vad härligt det är med jobbarkompisar. Jag är glad om min blommar igen någon gång och vill lycka dig till med din/Mirja

Trevligt med jobbarkompisar som vet mer än en själv. Min orkidé har jag gömt bakom en högtalare så den kulle nog kunna blomma utan att jag märkte det. Fast det verkar inte som om den gillar musik. Tack för lyckönskningen och må din orkidé än en gång glädja dig med sin blomsterprakt. Hälsningar /Matti

Stängt för kommentering.