Kategorier
Stockholm

Säkert

Får rota lite efter en bild till detta inlägg. Hoppas kunna ta nya efter jobbet i morgon. Det beror på dagsformen.

Följande har hänt sen senast: hibiscusen blommar (ena knoppen) och jag har fått min säkerhetsdörr monterad. Nu återstår bara att hålla fasadklättrarna stången.

Skummar rubrikerna i DN, och finner ”Svenska skolan på efterkälken” ( i internationella jämförelser), under konstateras ”Kul att kalops ligger på sjätte plats”. Beträffande svenska skolan, sen när har stora grupper/klasser befrämjat studieresultat? 27 barn i förskoleklass, 27 barn i ettan. Bra start liksom. Kom igen!

Någon slags komposition är väl detta också. Gillar den.

Får på tal om ingenting alls fototidskriften Aperture i brevinkastet, det nya, i nya dörren. De lockade med en bok om jag tog en prenumeration. Har inte sett röken av boken. Paul Strand tror jag jag ville ha. Ska mejla dem. Ser på plasten som omslöt tidskriften att den postades i New Zealand, men adressen är amerikansk. Mycket läsning, och jag har ännu mer läsning kvar i Jeff Wallboken.

4 svar på ”Säkert”

Gillar bilden, det tog ett tag innan jag såg att det var en sönderriven affisch.
Ser nästan ut som om det vore en lokförare eller nåt 🙂
//Claes

He he, jag gjorde kalops här om kvällen, Maira spottade ut och sa att det var äckligt, William som är 8 hungriga hockey-spelande år åt två portioner. Tacksamt att vara mamma ibland! Foto är minst lika bra idag… /Malin

Stängt för kommentering.