Kategorier
Stockholm

Julbestyr

Får iväg julkorten på väg till jobbet. Hoppas och tror att jag fått med alla, utom ett som ska till Australien. Till avlägsna släktingar som morsan brevväxlade med. Dessa åldringar brukar skicka julkort till mig i form av brev och jag vill invänta det så jag kan svara på eventuella frågor och undringar. Brukar skicka tillbaka en A4-utskrift av någon bra bild jag tagit under året.

När jag kommer hem har jag lika förbannat fått ett julkort från några jag inte skickat till, då jag inte fick något från dem förra julen och julen innan. Bara att fixa ett till och posta i morgon bitti.

Sen måste man ha ork till inköp av julmat och -dricka. Skippar skinkan och kör oxfilé istället. Eller om jag spar det till nyårsafton? Lax och sill iaf. Mer behöver jag inte när jag tänker efter. Julmust. Apotekarnes. Får se om jag orkar ens det.

10 svar på ”Julbestyr”

För mig får det bli lax och en fårfiol som jag kan karva på hela helgen.
Lite Julmust blir det väl också, där uppe i Orsa 🙂
//Claes

Fina bilder 🙂 Springer du på min kusin Micke Borg an du väl hälsa från hans kusin som ”rymt” till staterna o gärna vill ha kontakt….;)
Ha en trevlig jul…….

He he, är inte det lite av det roliga med julkort – att sända till någon som inte förväntar det?! Och det behöver ju inte betyda att man måste skicka något tillbaks, kanske ville personen bara gör dig glad. Hur som, jag önskar dig en riktigt god jul och ett gott nytt. Jag har ett par barnfria dagar under lovet, dels i mellandagarna, dels 3 och 4 januari så om du har lust att mötas upp på en kaffe eller fota lite tillsammans får du gärna säga till! Är det en kamera hon går med runt halsen? Solen får mig att kisa, en skön känsla. /Malin

He, he själv, Malin. Och tack för julkortet (din rackare :-).
Hade ju varit kanon att både fota och fika men jag jobbar alla mellandagarna utom 30:e. Fast kan och vill du då, så kan vi ju slå till 🙂
God Jul och Gott Nytt År!

Härligt Matti.. Jag var med om samma sak idag. Kände mig duktig att jag äntligen fick iväg några julkort. När jag återvände hem efter dagens julmatsinköp och öppnade postboxen så visst låg dom där… julkorten från alla de jag missat att skicka till.. Hmmm, jag får vara tråkig och använda e-mailen. Fin bild. Det riktigt strålar om den. Jag önskar jag kunde stråla lika fint efter en sådan här dag.. /Mirja

Kör mejljulkort/sms-hälsningar till arbetskamraterna, och vice versa, dvs de till mig. Det går att göra snygga så´na också om man vill. Skickar nog mina i morgon kväll.

Stängt för kommentering.