Kategorier
Stockholm

Ur skafferiet

Dags att jobba lite igen. Kul att träffa nya och gamla elever som varit lediga hittills under jullovet. Värre att dygnsrytmen är störd efter flera dagar ledigt. Somnade inte förrän vid klockan 3 och när jag börjat drömma som skönast väcks jag av Radio Stockholm.

Nya årets fjärde  blogginlägg illustreras med bilder från gatufotogruppromenaden 29/12. Men sen hoppas jag att det blir bilder från i år, ett tag. Återkommer kanske till några teman om och när jag tagit någon ny bild som passar. Har ett gäng med temaidéer som ännu ej publicerats..

Här har G11:an fått blurra lite och som sagt, jag gillar effekten. Och gult och blått är aldrig fel.

Det här är en spegelbild. Står utanför PUB på Kungsgatan och fotar upp i taket, har sen vänt bilden ett halvt varv. Vet inte om det är okej enligt gatufotoreglerna i FS/GF. Så ni får se den här. Och i FS/Uttryck.

Hoppas på färskt gatufoto i morgon.

4 svar på ”Ur skafferiet”

Båda bilderna gillas mycket. Du har rätt blått, gult och rött blir oftast en trevlig kombination. Speglingen i taket är Kanon. Jag tycker definitift att den skulle passa i gatufotopoolen, men jag är själv osäker på vad som fungerar eller ej enligt reglerna. /Mirja

Har haft en ren spegling i GF-poolen tidigare och det var okej, men nu har jag ju vänt den här bilden uppochner. Det känner jag är en otillåten manipulation. Men kul att du gillar dem. Det tackar jag för.

Att vända bilden upp och ner kan ju inte strida mot regler, allt är ju fortfarande där! Man kan ju ta ett fysiskt foto och vända det upp och ner i en ram. Eller ?! Det måste a varit det fantastiska sällskapet som inspirerande till så många keepers på så kort tid! Jag hoppas att sömnen infinner sig lite tidigare idag, så vida 3-slaget inte var självvalt så klart. Min favorit-bit blir trappstegen i det första fotot. Bon soire! /Malin

Ligger och tittar på junior-VM i ishockey och känner mig konstigt nog inte särskilt trött. Hoppas det kommer, det är skönt att sov ordentligt. Men den där sängen…
Det blev ett gäng keepers, men det kan ju bero på mitt dåliga omdöme 🙂 Sällskapet kan jag inte klaga på, det var kanon! God natt! Whenever.

Stängt för kommentering.