Kategorier
Stockholm

Dvala?

Tänker tanken denna dag med grå och tö. Försätta sig i dvala, för att samla kraft och framförallt lust till fortsatt fotograferande. Läsa fotoböcker, samla bildintryck, även genom att gå på utställningar. Jag har ju elever jag fotar varje vecka så jag håller ju igång kameran ändå.

Nästan parallella gester, inkl typiskt Mattikorn.

Sen vet man ju aldrig, rätt som det är poppar det upp en idé. Men om det skulle bli lite lägre aktivitet här, och där, så vet ni varför.

A boy´s gotta do what a boy´s gotta do!

London Street Photography Festival och The International Street Photography Award verkar ju spännande och intressant. Något att jobba med medan övrigt ligger i träda. Ska nog börja kika på möjligheten att åka dit. Och delta i tävlingen. £30 i anmälningsavgift men nästan hela summan tillbaka som voucher till en fotobok på Blurb. (Där jag gjorde min första).

Jimmy förslog i en kommentar att jag skulle starta en tråd med boktips. Ingen dum idé. Ska fundera på det också.

7 svar på ”Dvala?”

Det kallas ide så här års ,-) Oavsett, så har du dina iden och idéer. Vi har hört det förut och kommer att få höra det igen (inte bara från dig för den delen). Men du har ju en diger backkatalog att ösa ur, Matti, så åtminstone jag misströstar icke. Det är dessa två bilder mycket bra bevis på. Hur du kan ha sån tur med parallella gester retar mig! Nä, det gör det inte, bara lite, för det är inte första gången och jag har aldrig den turen. Eller är jag inte nog uppmärksam och för långsam i vändningen? Det var en retorisk fråga, inget jag vill ha svar på!
Förtom den hukande sparkcykelreparerande knatten gillar jag fett dom passerande lågskorna till höger!
Ska du till London nu helt plötsligt? Var det inte Glasgow, Blackpool och Llaludno som gällde för ett par veckor sen? Det lät mycket intressantare och mindre dussin!
Som sagt, ingen dum idé alls att samla alla boktips på ett o samma ställe.
/tim

NE (inte Larsson utan Nationalencyklopedin): dvala, tillstånd av inaktivitet… Äsch, jag kommer nog snart på något som lockar mig ut i den grå vardagen igen.
Gillar också de passerande skorna, annars hade jag ju kapat där.
Frågan är om jag ska någonstans egentligen. London lär ju erbjuda en del gatufotoutställningar under nämnda period. Men de tidigare nämnda städerna har ju definitivt en större lockelse, och som det känns, potential. Bortsett från Llaludno då, där hyser jag inget hopp, gott eller ont. Manchester.

Det knepiga är att välja bilder. Och det lär ju vara rätt häftig konkurrens. Tror inte att bilder på barn går hem, så de skippar jag nog till att börja med. Hmm, knepigt! Ha det bäst!

Stängt för kommentering.