Kategorier
Stockholm

I röd morgonrock

Det här var inte alls den bild jag tänkte bygga det här inlägget kring. Men jag hittade inte tillbaka till de jag egentligen ville ha. Och vad gör det?

I somras, eller när det nu var, varmt var det, gick jag en Henriksdal-Kvarnholmen guidad vandring. Syftet var att sprida lite hemkunskap och vi var ett skapligt gäng som satte iväg.

Jag gick med för att en gammal klasskompis, som likt mig själv är uppvuxen här, föreslagit promenaden. Medan jag satt uppe på Henkaberget kom den här lätt sömndruckne nertassande i en vackert röd morgonrock. Rätt oemotståndlig, eller hur? Tror han skulle in i någon träningslokal och banka bort föregående kvälls eskapader och äventyr. Eventuellt har jag publicerat denna tidigare, men då får ni den som solitär nu.

2 svar på ”I röd morgonrock”

Han kom med andra ord från soprummet där han hade hittat den här röda härligheten? Undrar vad han hade under!? ,-)
/tim

Stängt för kommentering.