Kategorier
Stockholm

Lördagsblogg

Hemmadag trots sol ute. Lite sliten efter en hård fredagskväll. En får se hur det känns i morgon.

”Det finns inga regler för bra fotografi, det finns bara bra fotografi.” Ansel Adams

”All teknik i världen kompenserar inte för oförmågan att lägga märke till saker.” Elliot Erwitt

Citaten är hämtade från senaste numret av Kamera&bild. Ett matnyttigt nummer för övrigt.

Annars då? Tja, läser om nytt operahus i Stockholm. De flesta verkar vilja se en flashig kåk á la operahuset i Sydney och i bästa läget. Helst ska det synas redan från Horsten respektive Furusund. Nya Slussen är ett alternativ som förs fram. Här kämpar folk för att de öppna vyerna mot Saltsjön ska bevaras och så kommer andra med ett schabrak till operahus och vill täppa till varenda liten lucka av ljus och luft.

Soffan har anmält sig klar för slutbetalning och leverans. Den är efterlängtad! Sitter just med ryggont efter en lunchslummer i tvåsitssoffan.

6 svar på ”Lördagsblogg”

Då ska jag skaffa det senaste numret av Kamera&bild tror jag.
Grattis till att snart vara med soffa då 🙂
//Claes

En hård fredagskväll låter väl som en perfekt anledning att softa om lördagen trots det fantastiska vädret. SÅ länge den hårda fredagskvällen inte går ut över ditt bloggande ser jag inget negativt i det 😉 /Malin

Jag vill tacka för alla underbara citat du bjuder på som höjer sinnet, alla fina bilder som ger fröjd åt ögat och all matnyttig information som jag skulle ha missat. Jag hoppas din nya soffa ger dig många härliga sittningar,men inte är för go så den hindrar dina fotovandringar,resor och dina bloggningar. Ha det bäst/ Mirja

Jag gillar citat. Soffan tänker jag ligga i och läsa tidningen, kolla teve och slumra. Ser fram mot det. Vem vet kanske ligger jag i soffan hela nästa helg, bara för att ta igen det jag förlorat medan jag varit utan. Får skaffa en laptop så jag kan blogga från soffan. Tack för dina vänliga och uppskattande ord. Ha det kanon du med.

Stängt för kommentering.