Don Alve och the Streets of London

Satan vad kallt det var i morse. Väljer fel jacka och fryser mig till huvudvärk. Väl hemma igen har jag värsta influensavärken i kroppen. Don Alve botar det mesta och jag räknar med att åka till jobbet som vanligt i morgon.

Tycker bilden passar väl i sammanhanget. Var annars ute efter det blå-vita, tror jag.

Läser en bok om Geronimo, den gamle apachen. Hövding var han visst aldrig, men en riktigt stridis. Annars den vanliga storyn om den vite mannens rasism. Man slöt bluffavtal med apacherna, som man aldrig ämnade hålla. Läs gärna Det amerikanska folkets historia av Howard Zinn. Rekommenderas å det varmaste.

En bagatell

Ligger en avi på golvet när jag kommer hem. Ett brev för stort att dela ut. Spännande. Men förmodligen är det inget av det jag väntar på. Mja, skulle faktiskt kunna vara ”Street Photography in London”. Det vet vi i morgon.

Streets of London. By the Way.

6 svar på ”Don Alve och the Streets of London”

 1. Kul bild med alvedoncyklarna och bagatell bilden är underbar. Hoppas du får det du önskar dig i brevet i morgon! Ja kallt var det, men jag som har två tröjor och två lager jackor på mig kände inte av det så himla mycket, däremot kändes det som om näsan skulle förfrysa och ramla av. Ha det / Mirja

 2. Lite på att jag klär mig rätt i morgon! Mössa räcker inte för att hålla huvudet varmt, behöver huvan på tjockjackan också.
  Vore kul att få boken. Tycker att jag börjar få kläm på fotohistorien nu. I stora drag. Sen återstår fördjupningen.

 3. Härligt. Du kan väll hålla en liten föreläsning. Jag kommer gärna och lyssnar!
  Ja, jag hoppas du klär dig ordentligt för nu blir jag ju nästan orolig! På med allt varmt du har.. /Mirja

 4. En bagatell? I helv… heller! Som polisen sa till min farsa när han hade backat in med endast halva bilen på en enkelriktad gata för att vända.
  Helskönt uttryck i bilden i mitt tycke. Lite orolig bakgrund kanske – men den där sagofiguren i mitten är lite kul i sammanhanget å andra sidan.
  /tim

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.