Kategorier
Stockholm

Bra hockey är bra hockey

Yrsnö i morse. I mars! Kanske aprilväder?

Andra säkra vårtecken är de ringduvor jag sett i ett par dagar nu. Vårtecken eller ej, men hur ska de ha det egentligen ? Jag menar chaufförerna på bussarna. Här har man precis hunnit vänja sig vid att titta upp på dem och säga hej eller godmorgon efter att man tryckt sitt busskort mot avläsaren, och så möter man den ena surare än den andra. Vårtrötthet?

Knappt hann jag boka min resa förrän jag såg att jag behöver förnya mitt pass. Det får jag fixa under påsklovet.

Nu väntar hockey och kanske lite fredagsmys. Tänker på en sak. Växte upp med Beatles och köpte allt jag kom åt och sa att det var bra. Men det började slira när ”Yellow Submarine” kom och slank i diket med ”Maxwell´s silver hammer”.  Sen började jag lyssna på musik, och köpa det jag verkligen tyckte om. Lite samma med sport. Jag är djurgårdare! MEN, jag gillar bra fotbollsmatcher och bra hockeymatcher och numer känner jag en viss njutning till och med när AIK piskar HV:s mätta miljonärer.

2 svar på ”Bra hockey är bra hockey”

Vad kul att du kommer iväg.. Beatles är bra och sura busschaufförer är trista…
Själv längtar jag nu efter våren så jag snart kryper ur skinnet… Fina bilder. Ha det../Mirja

Tänkte på det på vägen hem i dag. En kall vinter är helt okej men en kall vårdag med snålblåst är banne mig inget kul. Men vårsolen värmer, alltid något.

Stängt för kommentering.