Kategorier
Stockholm

Knäppa bilder

Ibland när man gett sig ut för att knäppa bilder, kommer man hem med just knäppa bilder. Men även de har ett värde. Allt hänger på vem som betraktar bilderna.

På min startsida har jag 591 Photography Blog och Oneexposure (1x) och på 591 är det ibland bilder jag inte begriper alls, alltså vad de här där att göra. Men de har de såklart, i någon annans ögon. Och ofta är det bra foton där. 1x däremot, här frodas de perfekta bilderna med supertråkig superskärpa. Har svårt för sån´t. Kanske kan man se dagens bildsamling som en reaktion mot det ”perfekta” fotot. Jag har fått med det utfrätta, en Disfarmerlinje ur huvud, rörigt/brötigt och massiv rörelseoskärpa. Jag kan med andra ord inte vara annat än väldigt nöjd 🙂

6 svar på ”Knäppa bilder”

Precis – och det blir inte mindre knäppt av att bilderna FORTFARANDE är utdragna som spänt Gladpack på det här stället! Men annars håller jag helt med. Både beträffande det knäppa och den supersövande superskärpan som vissa älskar. Det senare är så kliniskt perfekt att bilden känns helt död. Men då är vi antagligen tillbax på ruta ett – för det hänger ju också på vem som betraktar. Väl?
/tim

Du kan väl ladda ner Google Chrome eller nå´t?! Å andra sidan, långdragna, utdragna bilder kan kanske också vara bra beroende på vem som kollar? Betr superskärpan, eftersom det är de bilderna som förekommer på 1x är det väl den andan som är förhärskande på den sajten och som många vill se?!

Hm, jag faller nog in i de tråkigas kategori – det får inte bli FÖR konstigt då förlorar du mig längs vägen. Som ettan och fyran. Men det säger ju inte att de inte har existensberättigande och är säkert i någons ögon mer en komplimang än något negativt… /Malin

Det finns så mkt tokigt ute i fotovärlden. Är man en erkänd fotograf kommer man undan med det och folk tror att bilden vill säga ngt, att det finns ngt underliggande som går de flesta förbi. Men mina knäppa bilder är och förblir blott knäppa.

Bild 4 är underbar. Gillar den verkligen. Det är så synd att bilderna har fel format.. (Ursäkta tjatet). Ha det/Mirja

Stängt för kommentering.