Kategorier
Stockholm

Back to normal?

Är riktigt trött när jag skriver detta blogginlägg. Ser fram mot att få gå och knyta mig. I går hade jag +11,6° i sovrummet, perfekt sovtemperatur. Skulle nog egentligen vilja sova i en sovsäck och i ett tält ute i skogen. Eller kanske inte, det blir nog rätt kallt när man behöver gå på toa.

Förklaring: jag föll för de upprepade ockragula speglingarna i bilarnas vindrutor.

På lördag fyller jag en massa år och samma datum börjar på 591 en utställning, ”Images of men and women”. Över tusen bilder från runt 500 fotografer har kommit in och av dem har 89 fått med 150 bilder. Har för mig att jag skickade in några av mina så jag får se om de dyker upp där framöver.

Förklaring: jag föll för spelet mellan ljus och mörker.

För närvarande går jag inte och vänta på någon fotobok. Och det känns lite tråkigt. Behöver spara lite pengar till manchesterresan så jag har råd att käka. Har rest runt i Skottland och Irland med Varma koppen som basföda. Man blir inte mätt på sån´t! På Inishbofin fick jag en gång hugga in på en potatisgryta som ett gäng tyskar bjöd mig på sedan de först själva ätit sig mätta. Den satt som en smäck. Sen gick vi och tog några pints av det där svarta. De tyckte att min engelska hade tydliga irländska drag, vilket gjorde mig så mallig att jag minns det än. Hm, slår mig att jag träffat fler bussiga tyskar i Irland. Man ska bo på vandrarhem! I Manchester kommer jag att bo på hotell. Kanske kommer jag hem med a mancunian accent?

Förklaring: Jag föll för reklamtjejens strävan att komma med i bild.

Lite mer normala bilder denna gång?

6 svar på ”Back to normal?”

Brrr +11,6 grader, fryser vid bara tanken.
Grattis Grattis på födelsedagen i förskott… Hoppas du får en underbart kul och trevlig dag. Hoppas dina bilder kom med 591 utställningen.
Tack för att du delar med dig av roliga minnen och tack för trevlig läsning.
Ha det /Mirja

Känns lite som att gå över Irländska sjön efter vatten, det där om tyskarna. Fast vill man träffa tyskar på hemmaplan måste man ju också passera vatten.
När jag var i Skottland och England reste jag inte runt med Varma Koppen utan med en burk Nescafe. Egentligen avskyr jag snabbkaffe, men jag var bara tvungen att mörka ner det där blasket man (som fattig globetrotter) fick överallt så att det åtminstone liknade kaffe. Annars fick det bli te.
Potatisgryta låter gott faktiskt, även när man inte är undernärd.
Gillar linjerna och balansen mellan svart och vitt i sista bilden.

/tim

När jag kom till Lochmaddy på the Outer Hebrides en fredageftermiddag hade den lilla affären stängt för helgen. Jag hade inget käk med mig. En engelsk dam på konstkurs fixade en kvällsomelett åt mig så jag överlevde natten om än med Kurt i kistan. Sen kunde jag äta på ortens hotell. Men, lätt hitta tyskar då de dominerade. Och österrikare. Hittade iofs ett par franssyskor att ta med upp bland the Twelve Bind. Magalie hette den sötaste som inte trodde jag kunde uttala hennes namn. Vilket jag ju kunde.

Tack för alla förklaringar 😉 Och lycka till med utställningen i helgen, är säker på att du får med något. Ett grattis sänder jag på rätt dag. Lite Mirja-format över de två översta, jag gillar det. /Malin

Ibland måste det ju skina igenom att jag är pedagog 🙂
591-köret håller på ett tag, startar i morgon. Vore ju kul om man stod sig i konkurrensen, men föga troligt egentligen.

Stängt för kommentering.