Kategorier
Stockholm

SL-fiasko

Skrev härom dagen att tunnelbanerenoveringen på linje 19 och de insatta ersättningsbussarna inte var något att gnälla över. Men det är det! Snacka om fiasko! Inte ens om bussarna skulle köra runt, runt på Gullmars bussterminal skulle de klara av att gå utlovade varannan till var femte minut. På vägen till jobbet hade jag tur och behövde bara vänta fem minuter, andra hade stått längre. När jag ska hem från Sockenplan har en buss fastnat på tvären när den försökt vända och det blir så klart tvärstopp för övriga bussar. Bilarna kan trixa sig runt. Så jag knallar upp till Gullmars. Vid Enskede gård blir jag omkörd av en nr 19 men den är så full att flera resenärer lämnas kvar på busshållplatsen. Två bussar till hinner köra om mig, båda skyltade ”ej i trafik”. Med andra ord en buss på 35 minuter. Trots nämnda utfästelser. Men jag är ju van att promenera, gatufotograf som jag är.

En gammal goding. I dag hade de varit glada över att över huvud taget komma med på bussen.

2 svar på ”SL-fiasko”

Underbar kombination – the goth och ett pikachu-mjukisdjur! Hoppas det flyter bättre i morgon. /Malin

Stängt för kommentering.