Kategorier
Stockholm

Té med Daido

Förkyld, elakt kill i halsen och snorig. Ingen trevlig avslutning på veckan, eller för den delen, start på helgen. Skippar fredagsmyset, har inte smak för något alls. En kopp té får det bli.

Lutar med andra ord år en hemmadag i morgon. Hittade inget kul i På Stan heller, så jag missar just inget. Får sjunka ännu djupare i Daido Moriyamas bok, varvat med ”Urban safari”.

Skulle inte det räcka, kom MacWorld, Fotosidan magasin, Kamera&Bild, Språk och i går, Fritidspedagogen och Slöjdforum. Därtill senaste numret av Fåglar i Stockholmstrakten.

Å DN, Aftonbladet och två gratisex av SvD, alla dessa med tillhörande sudoku. Känns inte som om jag ska behöva ligga sysslolös.

4 svar på ”Té med Daido”

Du är för rolig, inte ens när du snorar och snörvlar tappar du stinget eller humorn. God bättring! /Malin

Du bjuder på en fniss varje gång man går in och läser din sida! Ledsen att det ibland går ett tag emellan gångerna. Dagarna bara försvinner iväg.. Det är väll ett gott tecken kan tänka. Hade själv riktigt ont i halsen i onsdags men den botade Malin i torsdags. Hoppas du mår bättre och att läsningen gjorde dig ännu klokare. /Mirja

Ont i halsen i sommarvärmen är ingen kul sak, bra att det gick att kurera. Som du säger, dagarna rusar iväg och snart är det skolavslutning och efterföljande sommarlov. Jobbarsen juni ut innan det är dags att göra en gatufotoutflykt till annan ort.

Stängt för kommentering.