Kategorier
Stockholm

Hårvård och röd sorti

Ibland plåtar jag gatufoto i färg, eller, det gör jag alltid. Jag menar att ibland konverterar jag inte bilderna till svartvitt. Jäkla nys det där förresten, att det ska plåtas i svartvitt för att vara gatufotografi. Har haft ett tankeutbyte med Mattias S på FS/GF angående mina bilder. Att jag inte känner att jag ligger särskilt nära mittfåran vad gäller mina gatufotografier. Det vill säga de jag senast lagt upp där.

Tycker om det röda.

Lägger därför upp två bilder här som är lite mer lättillgängliga. Och i färg. Fast de ”svåra” bilderna kommer bara ibland, även här.

Välkammade bilder. Håll tillgodo, hoppas ni gillar dem.

Satt i går kväll och kollade genom arkivet igen. Hittade ett gäng bilder från 2009 som jag kasserade då men tyckte var kanon i går. I dag har de bleknat igen.

2 svar på ”Hårvård och röd sorti”

Stängt för kommentering.