Kategorier
Stockholm

Boys toys och permobil

Bussäventyren går vidare, nya grejer varje dag. Står vid Slussen och väntar på att bussen ska köra in med fyra minuter kvar till avgång. Kön bakom växer. Jag ser bussen stå uppställd, föraren står utanför och röker lugnt sin cigarrett. Tiden klickar ner till avgång, det lyser ”Nu” på skylten. Till sist rullar bussen in. En neonjacka kommer rusande och jagar in alla genom framdörrar, bakdörrar och takluckor. Känns som om chaufförerna är obstinata, ska visa vem som styr. Någon slags maskningsaktion? Förr kördes bussarna in fem minuter före och avgick på exakt klockslag.

Killar gillar pangpang, undrar om de reflekterade över knuten på pipan? Notera den vuxne som vänder bort blicken.

Tycker ändå att det är något med den här bilden. Vill dock inte skriva er något på näsan.

Nu har det varit rätt normala bilder, time to go bad again! Vänta och se!