Kategorier
Stockholm

Stencoolt

Gillar att ha det svalt i sovrummet, sover bättre då. Har därför sovrumsfönstret nästan vidöppet. I går visade sig avigsidorna: först luktar det rök från grannarna under som istället för att använda sin balkong använder det så kallade franska fönstret. Någon timme senare får jag ta del av deras matlagning och sen luktar det löksoppa hela natten och fortfarande nu morgonen när jag vaknar.

Tycker det är en stencool snubbe som går där och flinar medan han sätter på sig solglajerna. Innan har han haft ett snack med SL:s personal. Om vad förtäljer inte historien men samtalet verkar ha varit till hans stora belåtenhet. Kanske ska SL-snubbarna göra som Hong Kong Airways flygvärdinnor och stewardar, lära sig Kung Fu för att vid behov kunna sätta sig i respekt ?

Läser i ”Urban safari” om Istanbul och blir sugen på att åka dit. Men det lär inte bli av.

 

2 svar på ”Stencoolt”

Det är för härligt att läsa dina bloggar. Du får då in dagens nyheter, tips och trix i varje bloggning. Önskar jag hade förmågan att skriva lika bra. Mellan textraderna lyckas du även peta in bra bilder som följer den röda tråden. Härlig läsning.. /Mirja

Stängt för kommentering.