Kategorier
Stockholm

Stad och natur

Långfredag. Drömmer en massa kul under natten. Det tråkiga med helger är att det inte kommer någon DN. Typiskt när man har tid att läsa den. Går och lägger mig igen och läser ”Urban safari”. Somnar om och vaknar kl 10. Läser ut ”The Jazz Loft Project”. Vilken härlig bok!

Fotosession

Käkar frukost och funderar på om det inte får bli en skogsutflykt denna långa fredag. Så blir det och jag tar en runda i närskogen. Det är fördelen med att bo i Orminge, att det är nära till naturen. Lite längre till stan, vilket är ett aber för en gatufotograf. Hade jag haft en annan kamera med mig i dag hade jag fått några bra från Orminge. Gräv där du står!

Bilderna har som ni ser inte mycket med texten att göra så jag lägger in en bild från i dag.

Brukar kolla ett duvhöksbo för ett par ringmärkares räkning. Nu har de inte hört av sig men jag konstaterar ändå att hökarna häckar.

Om Louis Faurer handlar nästa bok jag ska läsa. Han är en av fotograferna som beskrivs i ”Street Seen” och jag försöker hitta böcker med var och en av dem. En inspirationskälla! Både boken och Faurer.

4 svar på ”Stad och natur”

Stängt för kommentering.