Kategorier
Stockholm

Rensning

Påskafton. Inga planer än för dagen (klockan är bara halv tio). Har precis avslutat boken om Louis Faurer, återkommer till den i annat blogginlägg. Det finns en hel del i boken som jag kan känna igen mig i.

En cigg i väntan på färjan

Fortsätter att göra fynd i mitt arkiv, fynd i mina ögon alltså. Det är mycket intressant att kolla genom gamla bildmappar och omvärdera eller uppvärdera bilderna. Croppa fram intressanta utsnitt, vilket för övrigt även Louis Faurer gjorde.

Butt hug

Fotografierna i detta inlägg är resterna från min utflykt till Moderna museet i tisdags. De är kanske inte keepers för alla men till bloggillustration tycker jag nog att de duger.

Man och natur. Gillar stenarna och stubbarna, hur de bildar en diagonal. Leker med kompen och lämnar halva bilden tom på annat än gräs.

Take it to the Captain

Inga olästa fotoböcker kvar, ska kanske läsa om några i stället för att köpa nytt. Bör vara lite sparsam inför sommarsemestern. ”Street Seen” ska jag kolla i en gång till, liksom  ”Dream Street”. Hann inte mer än skriva detta förrän jag beställde ”Kreativ fotografi – från inspiration till bild”. Va sjutton, får ju nya pengar på tisdag!

Dagens länk: Vivian Meier. Bra bild, tycker jag.

4 svar på ”Rensning”

Tja Matti! Äntligen fungerar din hemsida hos mig… har bytt webläsare och det verkade vara så enkelt. Jag tycker du börjar prestera riktigt, riktigt bra bilder… både i sv/v och färg. Dags för ny bok snart? I idrottsvärlden upprepar vi ju mantrat, det man tränar på blir man bra på. Numera tycker jag att du har en väldigt hög lägstanivå, det är en väldig behållning att surfa runt här!

Mvh/Peter

Kul att det funkar, det är ett bekymmer det där att vissa inte ser bilderna korrekt. Byta webbläsare är ju den bästa lösningen förstås, men jag fattar inte att problemet uppstod så plötsligt och efter en uppgradering av word press.
Blir jätteglad av dina ord. Riktigt roligt när någon uppskattar det man gör trots att det är bra smalt ibland. Det kommer jag att leva länge på 🙂
Ny bok blir det när jag har ett gäng bilder som hänger ihop. Kanske kör jag 50/50 färg/Sv-v? Och den bör ju bli billigare än den första om någon ska vilja köpa den.
Stort tack, Peter!

Rökgubben och rumpkramen är väl de som sticker ut medan övriga är lite mer av vardagskaraktär. Men roligt att du gillar dem. Tack för alla kommentarer, Mirja.

Stängt för kommentering.