Kategorier
Stockholm

Dramaten på S:t Paulsgatan

Det blir sakta allt varmare och varmare. Det lustiga är ju att redan runt 16° känns det riktigt skönt. På våren vill säga. I höst kommer det kännas som svalt, nästan lite kallt, vid samma temperatur. Det är skillnad om man går från vinterkyla mot värme, eller från sommarvärme mot kyla. Jag vill inte ha det för varmt. Särskilt om natten vill jag ha det svalt för att kunna sova bra.

Dramaten på S:t Paulsgatan. En bild att kyla ner sig med kanske. Såg främst varuvagnen och dess skugga när jag tog bilden, men även förgrunden är läcker tycker jag.

Skrev nyss att jag inte låter mig störas avljud utifrån. Vaknade nyss av det enda ljud som jag ogillar, surret av en geting. Riktigt jobbigt störande och jag vaknar genast. Jagar ut den och stänger fönstret och strax gör solen det för varmt att somna om och jag får gå upp. Sommarens gissel!

2 svar på ”Dramaten på S:t Paulsgatan”

Bilden är jättefin. Jag har nyss fixat möbler till min balkong och vad inträffar då.. Jo, åtta getingar som invarderar varje dag. Hmmm. Läste ett tips om att lägga ut citroner med kryddnejlikor i för att hålla getingar borta. Vi får se om det funkar, annars blir det något mördarsprej. Inte kul, för jag vill ju inte ta kol på dom. Ha en bra dag, trots den trista väckarklockan../Mirja

Ha koll så du inte får ett getingbo på balkongen. Det hade jag en gång och hann få två stick innan jag duschade dem med Radar.

Stängt för kommentering.