Kategorier
Stockholm

Lursnack

Solen bränner redan. I eftermiddag firar vi Fritidshemmens dag med en massa aktiviteter på skolgården. Själv ska jag plåta ungar som gör grimaser och försöka dokumentera dagen även i övrigt. Svettigt på mer än ett sätt!

Gillar kompen, annars kanske bilden inte är så märkvärdig.

Kommer jag ihåg tittar jag in på ”Ellens Fotografiska”, efter jobbet. Vet inte hur länge de har öppet på kvällarna. Det är dock bara en smärre avvikelse på min resa hem. Å andra sidan brukar jag glömma alla dylika planer efter en arbetsdag.

Shiny Happy People”. Jag gillar skyltdockor som inte har något emot att bli fotograferade. Den förbipasserande verkar inte tycka det är lika positivt. En av flera bilder jag tog vid skyltdockan som jag tycker var rätt fotogenisk.

”The mystery isn’t in the technique, it’s in each of us.” – Harry Callahan