Kategorier
Stockholm

En illusion av skärgård

Tornseglarna susar förbi mitt fönster som en skön omväxling till måsar och kråkor. Fönstret är stängt så jag hör dem inte men jag vet hur de låter när de jagar efter insekter: s r r i-s v r r i  s r r i-s v r r i.

Slussenvinklar

Måsarnas morgonkonserter får en ibland att tro att man vaknar upp ute i en båt i Långviksskär, bara bräckvattnets kluckande mot båtskrovet  fattas. Kanske skulle en vattensäng fullborda illusionen?

Det luktar tuggummi när jag går ner till Konsum: smultronschersminen blommar. Det påminner mig om att packa ner nässpray så inte öronen sprängs när jag går ner i Manchester.

En arbetsvecka återstår.

4 svar på ”En illusion av skärgård”

Vaddå nedräkning 😉 Kan du inte hålla bloggen i liv via ifånen eller något internet cafe? Tror jag har flera med mig som tycker att det inte skulle skada med en liverapport från resan även om den blir bildlös!! /Malin

Nu har jag ju tillgång till bloggstatistiken och så många är ni inte 🙂 Men visst, jag kan prova. När jag kollar lite närmare på iPhonen och WP-appen ska det inte vara omöjligt att bifoga bilder till inläggen. Så det ska jag absolut testa.

Jag får allt hålla med Malin här. Nån måtta får det väl vara!!
Vi kan ju inte acceptera ett för långt avbrott i ditt bloggande 😉
Hälsar /Claes

Stängt för kommentering.