Kategorier
Stockholm

Ur led är tiden (och klockradion)

Den jämrans klockradion har lagt av. Försov mig för andra morgonen i rad! Nu kom jag sju minuter försent till jobbet, vilket i sig inte är någon katastrof.

Har nu ägnat en stund åt nämnda klockradio. Tvingas konstatera att det, som så ofta, berodde på den mänskliga faktorn. Jag hade lyckats komma åt volymknappen så när radion slog på hörde jag inget. Nu är det åtgärdat och jag tror att det funkar i morgon bitti.

591PhotographyBlog kör ”children´s days”, jag visar ”children´s ways”.

En dag kvar!

6 svar på ”Ur led är tiden (och klockradion)”

Hoppas du kommer upp i tid imorgon så du slipper försöka med ett nytt personbästa;) Själv brukar jag dubbel uppsättning av väckarur, men brukar i regel vakna innan dom ger sig till känna.
Bilden på pojken som spanar in båten känns riktigt fin.
Bär det av mot Manchester nästa vecka så hoppas jag det får bra.
/Sven

Det som grämde mig mest var att jag inte fick i mig morgonespresson 🙂 Resten bekom mig inte så mycket egentligen. Tror det ’r åtgärdat nu men lägger nog iPhonen bredvid som backup. Fast då glömmer jag väl den hemma istället.
Lite klantig skärpa, men annars är ju pojken och båten en tidlös historia.
På måndag lyfter jag. Ska testa att iPhoneblogga så häng kvar 🙂
Ha det bra själv, Sven!

En klassiker Matti. Själv känner jag mig som något katten släpat in efter 9 !!! timmar på Grönan med mina två Duracel kaniner. Egentligen känns det som jag skulle behöva något starkare men en kall öl smakar otroligt gott nu när huset är tyst och stilla!!! Lycka till i morgon bitti! /Malin

Nio duracellkanintimmar på Grönan, i den här värmen. Va´ kul det låter 🙂 Men en öl sitter fint, hvergang!
IPhonen ligger som back up, så det ska nog ordna sig med morgonväckningen sista arbetsdagen.

Stängt för kommentering.