Kategorier
Manchester

Hösten 2011 och Helen Levitt

Tornseglarna har dragit söderut för länge sen men sädesärlorna är fortfarande kvar liksom ringduvorna. Så höst är det, definitivt! Promenera bort höstdepressionen, tyckte jag mig läsa i någon av dagens tidningar. Tja, det får man på köpet som gatufotograf.

Har några bilder kvar från Manchester, och några arkivbilder från tidigare utflykter, att visa. När de tar slut, vilket dröjer någon vecka eller så, funderar jag att ta en längre publiceringspaus. Fotografera tänker jag nog göra, men låta bilderna ligga till sig. Eller kör på Flickr ett tag?

Ska strax börja läsa om Duane Michals. Förhandstitten lovar gott, han verkar vara en härligt knasig snubbe. Och 23 september till 11 december visar Fotografiska en retrospektiv utställning över Helen Levitt, pionjär inom ”street photography”. DET ser jag fram emot fruktansvärt mycket!

2 svar på ”Hösten 2011 och Helen Levitt”

Stängt för kommentering.