Kategorier
Stockholm

Långpromenad, höstkyla och fotboll

Blir lite sen i starten och får därför flytta fram den tänkta startpunkten, från Fotografiska till Blå Gungan, Österlånggatan i Gamla stan. Här ställer Therese Särnbäck och Carl Lindhe ut fotografier.  Får mig en liten pratstund med den sistnämnde. Hanhar en vägg med fotografier tagna i London 1964, en bild påminner mig om mitt hittills enda besök i den engelska huvudstaden, 1972. Gå dit och kika. Mer Carl Lindhe här.  Endast för de nyfikna!

Carl Lindhe poserar framför sina alster

Nationalgalleriet är det vernissage, Lars Norrmans ”Tutti frutti”. Kollageliknande teckningar. Minns inte varför jag tyckte att jag skulle hit men får i alla fall en skvätt vitt.

Turisternas Gamla stan

Ute med hunden

Siktar nu mot Kungsholmen. Det börjar blåsa lite höst och det kryper in lite råluft under jackan. Har så klart letat upp ett vernissage till att besöka. På Studio Bergamott handlar det om tennis i världsklass. Jacob Forsell ställer ut ”Åren med Björn Borg”. I DN står det att det är vernissage kl 13 och vi är flera som hänger på låset. ”Vi öppnar klockan två, det står fel i tidningen. Ni får komma in men ni får inget vin förrän klockan två.”

Frusna åskådare

Det är smällar man får ta. Mitt slutmål hägrar: Kristinebergs IP och slutspel i juniorallsvenskan, Djurgårdens U19 mot Syrianska.

Närkamp

It takes two to tango!

Inspark!

Det har ju inte blivit varmare och nu är jag ju mer eller mindre stillastående i min jakt på kul fotbollsbilder. Matcherna är ju 2×45, nu blir det därtill förlängning 2×15 så det sticker i fingertopparna sista halvtimmen.

Straff, domar´n!!!

Det är riktigt skönt att ta tricken till Slussen och bussen hem. Hade jag inte haft bilder att fixa med och ett par bloggtexter att skriva, hade det nog blivit ett varmt bad!

2 svar på ”Långpromenad, höstkyla och fotboll”

Det var en ordentlig lördagspromenix dessutom många trevliga bilder. Kul att få se lite sportbilder 😉 Bilden ”inspark” gillar jag där samtliga är koncentrerade på bollen. Men hur slutade matchen.
Ha en fortsatt bra lördagskväll, hoppas du fått upp värmen.
/Sven

Var i fin promenadform i dag 🙂 lufsade bara på. Djurgår´n vann med 3-2, satte bl a en feldömd straff och missade en rättdömd. Nu väntar Häcken eller GAIS i Göteborg nästa helg. Men dit är det för långt att gå 🙂

Stängt för kommentering.