Kategorier
Stockholm

Kort plågsamt vackert

Inleder uppladdningen inför dagen med att brotta ner min gamla griniga tvättmaskin. När den hamnar snett blir den aggressiv och börjar slå vilt omkring sig.

I dag är det enklast möjliga bagage, endast x100:an får följa med. Ser ett väggklotter från bussen just innan jag stiger av vid Slussen. Tar mig dit och plåtar och när jag ska ta mig därifrån rivs ett fult hål upp i favoritjackan. SKIT! Är det en så´n dag!?

Plåtade för att jackan och pelaren visade upp någon slags släktskap

Ingen höjdare, men folk lite här och där och på olika avstånd

Är därför på uselt humör när jag kliver runt bland loppisstånden på Hötorget. Tar just inte enda bild. Träffar visserligen min gamle arbetskamrat och fotokollega Sven och får en trevlig pratstund, men hålet i jackan lägger sordin på stämningen. Ekiperar mig inför vintern och får på köpet en mössa med 75% rabatt. Sista dagen för det erbjudandet! Lite tur till sist alltså. När jag kommer hem lägger jag mig i soffan och slaggar bort en timme.

2 svar på ”Kort plågsamt vackert”

Tjena Matti! Synd på favojackan. Kul att få en liten pratstund med dig, för det var ju ett tag sedan. Det skulle vara trevligt med en liten längre pratstund vid något tillfälle. Loppisen på Högtorget var annars ett trevligt inslag i fotograferandet. Några bilder blev det som kändes rätt så ok.
Gillar första bilden med sitt budskap på den annars grå och kanske trista betongen.
Ha en bra kväll.
/Sven

Det var första bilden som kostade mig jackan 🙂 Men även jag föll för budskapet och platsen för det. Ska lämna in den till skräddar´n så får vi se vad han kan göra. Nu får det gärna bli riktigt kallt så jag kan köra med den nyinköpta gatufotoanoraken 🙂 Kan bli till helgen, DIG U17 spelar då.

Stängt för kommentering.