Kategorier
Stockholm

Helgplaner

Snart helg igen, dags att planera för fotoutflykterna! Kollar Djurgårdens hemsida då och då. Ser att U17, har ju följt U19 under hösten, spelar kvartsfinal mot Västerås på lördag. På Hjorthagen. Och jag kan slinka förbi Värtahamnen, om jag inte känner att det börjar bli för mörkt efter matchen. Vet ännu inte tiden för avspark. Kl 12 vore bäst, men det sannolika är kl 14.

Fick ”Barnmark” i lådan i dag, Mikael Anderssons levande och känslosamma fotografiska kolloskildring med finstämda texter av Göran Tunström.

2 svar på ”Helgplaner”

Både ja och nej, tror jag. Han noterade nog min existens men fäste inget avseende vid vad jag gjorde eller så. Befann mig på ett typiskt ställe där man kan tänka sig att lätta på blåsan (vilket INTE var vad jag gjorde).

Stängt för kommentering.