Kategorier
Stockholm

New Years Eve in Sthlm

Sitter framför datorn. Har återimporterat ett gäng bilder som hamnat utanför Lightroom´s kontroll och hoppas återfinna pärlor jag trott förlorade.  Vi får se hur det blir med det. Jag har också slarvat med titlar och etiketter och det gör det ju inte lättare att hitta bilderna. Så det återstår också att göra.

Har ett par brev att skriva, till släktingar i Australien respektive en kusin i Finland. Så det blir inget fotograferande i dag – heller.

Pärla vet jag inte men jag återfann denna:

Och den här var ju lite kul:

Eller hur?

Men det är fortfarande en hel del bilder jag saknar. Som tur är finns de i min bok så helt lost är de inte. På datorn är de väck vad det verkar, borde finnas i back up-en men jag hittar dem inte.

Än har det inte börjat smälla. Skönt!

4 svar på ”New Years Eve in Sthlm”

Oj, inga smällar ännu? Hos mig var det fyrverkerier redan igår natt, såpass att jag undrade om jag tagit fel på dag…

Bara någon enstaka, men det har vi å andra sidan året runt här ute i förorten. Man får hoppas att den ekonomiska krisen begränsar smällandet.

Det där med att losa bilder vill jag inte vara med om , så peppar peppar ta i..
Jag hoppas att du hittar dina pärlor som du saknar.
Bild två blir årets sista favo. Ang smällare, så är det nog lugnet före stormen här i Farsta.
Ett Gott nytt år Matti
Hälsningar Sven

Tvåan var ju en av de förmodat borttappade men återfunna. Hittade de flesta, om inte alla, men datorn börjar bli apmätt och ville inte flytta tillbaka bilderna till Lightroom. Men nu vet jag iaf var de är. Inget seriöst smällande i Orminge än, kl 22.48. Vi får se vad det blir av det framåt tolvslaget.
Ha ett makalöst slut och en formidabelt nytt år.

Stängt för kommentering.