Kategorier
Stockholm

Ingen bildtorka f n

Hans Norén på FS lät kameran vila en vecka för att råda bot på bildtorka innan han återkom med ”terapibilder” på skor och annat i gatunivå. Sån´t händer när man plötsligt upptäcker att man plåtat alldeles för många människor som bara passerat från vänster till höger, eller från höger till vänster, utan att det varit något särskilt med dem egentligen.

Just curious

Själv letar jag på stolpar och papperskorgar efter budskap, klotter och klisterlappar, leker med kort skärpedjup, plåtar detaljer, röriga motiv eller motiv med få detaljer, med mera.

Samtidigt som jag håller ett öga på människorna omkring mig.

Kan inte hissen komma så jag slipper den där läbbige fotografen!

Skoj camera days, håll ögonen öppna för stort och smått. Och har man en blogg kan man publicera det mesta, även sån´t som är skräp i andras ögon.

4 svar på ”Ingen bildtorka f n”

Jag tar det lugnt med fotande och bloggande ett par dagar, rätt skönt ibland.
Gillar ettan för att han ser just curious ut och den andra för att den är spännande.
Hälsar /Claes

P.S. Notera att jag inte missade några ’l’ 🙂

En veckas kameravilande är inte särskilt lång tid när man drabbats av bildtorka. Men det är såklart olika hur snabbt man tillfrisknar ,-)
Ja, det finns många människor det inte är något speciellt med som fastnar på våra bilder. Kvinnan vid hissen är inte en av dem. Eller det kanske hon är, men inte i kombination med den läbbige fotografen. Klart bästa liraren i dagens trio.
/Tim

En veckas kameravila är ju i princip vad jag sysslar med vecka ut och vecka in då jag som oftast bara fotar på helger. Å andra sidan tar jag en och annan bild på eleverna i veckorna. Det är ngt med kvinnans blick, hon ser verkligen ängslig ut.

Stängt för kommentering.