Kategorier
New York

NYC – 35-18, going to Brooklyn

NYC – 35-18, going to Brooklyn

Regn i New York City denna morgon. Blir kvar lite längre på rummet och laddar MacBooken och iPhonen. Batteriet till X100 är urladdat men tar tid att ladda så det får vara för stunden. Byter för övrigt glugg på X-T1:an, från 35 till 18 mm.

Broadway-woman-(1-av-1)

Broadway-woman-2-(1-av-1)

Broadway-women-2-(1-av-1)

Knallar ändå ut regnet och längs Hudson street ner till Upright. Missar frukosten med tio minuter och får ta en lunch i stället, CBLT: Croissant, Bacon, Lettuce och Trench fries ( fick inte ihop till ”T:et”). Två baljor café au lait och en croissant. $25 i dag igen ($3.90 i dricks).

hairdo-(1-av-1)

kvinna-vid-bänk-(1-av-1)

 

”Anything else I can do for you, Sir?” ”Could you please stop the rain for me?” ”I wish I could, it´s not good for business.” Måste ju träna på konversation 🙂

executive-(1-av-1)

Några bord bort tränar en ung fransman franska med en ung amerikanska, uppenbarligen betalda lektioner då de bestämmer att ses här om en vecka igen.  Däremot kan hon inte betala sin del av notan och skäms, lovar fixa det nästa gång de ses.

excercise-(1-av-1)

Utan direkta planer för dagen knallar jag tillbaka till rummet. Pluggar in X100-batteriladdaren och vilar. Kl 16.30 ska jag vara på Brooklyn Brewery för en guidad tur, ordnad av Mackan. Dit är det gångavstånd, cirka en och en halv timmes promenad bara. Funderar på att hinna med Tørst innan, ligger i grannskapet. Hotellet håller med gratis cyklar men jag ska ju dricka några öl så det kanske inte är lämpligt. Siktar på att knalla i väg vid kl 14. Måste trimma kaggen!

tjej-på-bron-(1-av-1)Missar därför kvällens Champions League. Finns några soccer pubs i Brooklyn, men för långt söderut. Fler matcher i morgon, de borde börja 14.45 lokal tid.

man-i-Brooklyn-Bridgetrappa-(1-av-1)

Bilden ovan, gillar hur höger trappräcke liksom är en förlängning av killen vänsterben. Stod här, i trappan upp till the Brooklyn Bridge, och väntande. Tog några olika, här nedan en annan.

man-i-BBtrappa-(1-av-1)

I den här varianten är det väl solglasögonen som är det speciella.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2014