Kategorier
Stockholm

Drömmer om New York

First we take Berlin, then we take Manhattan – eller om det var tvärtom han sjöng, Leonard. Värsta med dessa resor är att de ska betalas, innebärande en drygt 18000:- extrautgift på kommande lön.  Får käka som fan på jobbet och fasta på helgerna, låter som en skön 5:2-diet.

Jobbig vinter! En massa kul snö trillar ner i två dar, sen är det plusgrader så det blir värsta lårbenshalsisen. Men det är så vi ställt till det vi människor. Det slutar med att vi utrotar oss själv genom att göra planeten obeboelig. Kom ihåg var ni läste det först!

Fick ännu en bok av min chef att läsa. Den här gången en som jag kanske skulle ha köpt själv, Lennart Pehrsons ”Den nya världen”, om utvandringen till Amerika. Har precis börjat på Joseph Conrads ”Nostromo”. Läsa bör man annars stör man.

Manchester-lassie

Tjugondag Knut, dags att släcka  ner julbelysningen. Inget större jobb, bara dra ut ett par kontakter och trycka på en strömbrytare. Ljusstakar och stjärna blir sen kvar på sina platser till nästa jul. Ingen som ser dem.

 

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2015