Kategorier
Manchester Stockholm

Börjar ana slutet

Fyller sextiotvå i mars och har inte så många år kvar att jobba och tjäna pengar. Som jag tänker i dag kommer jag att jobba tills jag fyller 67, då hinner jag jobba klart en klass till efter den nuvarande. Pensionen medför en standardsänkning som heter duga och det är minst sagt hög tid att fundera på vad jag ska ersätta pensionsförsäkringen med. Kapitalriskförsäkring föreslår pensionsbolaget, men den innebär att pengarna måste stå i minst tio år. Vem vet hur man mår då, vilken glädje man kommer att ha av de extra slantarna. Det lutar istället åt att jag ökar mitt fondsparande med motsvarande belopp som jag hittills lagt på pensionsförsäkringen. Eller lite till. Men först måste jag betala New York-resan.

Men satan vad tyst och tomt det kommer bli utan ungarna! Det ser jag inte alls fram emot!

5953965084_44f9587646_o
Nådde till sist 400 följare på Tumblr, for what it´s worth.

Men kanske att jag snubblar på senilsnöret, hoppade på fel buss i morse. Ingen större fara, tappade kanske tio minuter och jag har en marginal på ca 45.

 

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2015