Kategorier
Stockholm

Hardcore feminist

Om nu feminism står för att både tjej som kille ska kunna ta en kvällstur utan oro, eller kunna klä sig hur man vill utan att ’uppmuntrande klädsel’ är ett argument för våldtäkt, att jag helt enkelt vill att alla ska kunna känna vad jag känner, then fuck it, då är jag hardcore!”.
Joakim Rosenqvist, 20, från Bohus

Fredrik Reinfeldt resonerar i sin nya bok ”Halvvägs” om varför cirka 800 000 väljare valde att rösta på SD i valet förra hösten. ”Han menar att partiets kärna består av ”de flesta av landets rasister och kraftigt främlingsfientliga”.

– Till det kommer en stor mängd brett missnöjda väljare. De är missnöjda med sitt eget liv och området de bor i, skriver Reinfeldt.

Men beskrivningen går inte alls hem hos SD själva. Gruppledaren Mattias Karlsson menar att Reinfeldt ”ljuger, kränker och förminskar miljontals människor”.”         AB 31/8 2015

Det uttalandet kommer ju från rätt person!

Nu har jag lämnat in min semesteransökan och ska strax kolla om jag får tag i min biljett till Yankee Stadium den 16:e då NYC FC möter Toronto. Det visar sig att jag måste plocka upp biljetten där, och inte som jag trodde ha med mig en utskriven dito. Men, inga problem.

Glasskiosken-Strand

 

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2015