Kategorier
Stockholm

Incheckad på Chelsea Savoy Hotel

Avgången från Arlanda var försenad med en halvtimme. Lite segt. Träffar fotobekantingen Martin G som även han ska till NYC, vi har varit i Berlin tillsammans.

Har 8 timmar att slå ihjäl men jag kollar på film, ”Mad Max – Fury road” och ”Titanic” och till sist 2/3 av ”Taking Tiger Mountain”, och timmarna rullar på rätt bra.

på-flygbussen-(1-av-1)

Mulet och grått men varmt när jag står utanför Newark och väntar på flygbussen. Några regnstänk skvätter på glasögonen när jag promenerar ner 7:e Avenyn från Port Authority till mitt hotell på 23:e gatan. Rummet stort och med skrivbord och framförallt eget badrum. Lite trassel med wifi, förmodligen ingen vidare hastighet här heller.

man-och-papperskorg-(1-av-1)

Passerar Heartland brewery, Beer Authority, Dogteeth Pub och Triple Crown Irish pub på vägen. Hade ett tag tänkt mig en öl på Barkade för att hålla mig vaken en stund extra men skippar det.

nalle-och-bakljus-(1-av-1)

Bilderna plåtade på vägen med iPhonen.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2015