Kategorier
New York

Going to Yankee Stadium

Sov gott trots det starka kaffet på Stumptown i går eftermiddag. Ser solen spela högt uppe på skyskraporna utanför hotellfönstret och hör trafiken sakteliga öka på sjunde avenyn snett nedanför. Ännu en varm och solig dag på gång, +22° redan kl 8 på morgonen.

man-crossing-1x1

Frukost på Malibu Diner först, omeletten var så mäktig att jag behöver ta igen mig på rummet innan jag promenerar ner till the Whitney Museum of American Art, mest för att få tiden att gå. Först kl 14.45 börjar ju dagens Champions league-matcher, på Foley´s eller om jag testar Crompton´s Ale House.  Drar upp till Yankee Stadium till klockan 18. Spännande med tunnelbanan. Tar D-line från Columbus Circle uppe vid 59:e gatan mot Norwood för att komma till Yankee Stadium. Köper en biljett för $7, tror jag, och hoppas kunna ta mig tillbaka på den. Förhoppningsvis ner till min gata. Och kanske går det bättre än förra gången, då jag inte kunde passera spärren trots att jag hade biljett.

porträtt-(1-av-1)

Dags så för veckans stora begivenhet, matchen mellan New York City FC och Toronto på Yankee Stadium. Mejlade NYC FC om det är tillåtet att ta med sig kamera: ”Yankee Stadium allows you to bring a NON-professional PHOTO camera only.” Antar att Fuji X100 är okej då den har fast optik. Vore ju synd att inte kunna plåta alls. I värsta fall får  jag skena tillbaka till hotellet med den.

Randig-skjorta-och-tidning-(1-av-1)

De kör också en hård väskpolicy men jag hoppas och tror att min tomma ryggsäck ska slinka in, den tänkte jag ha för eventuella t-shirt-inköp.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2015