Kategorier
Stockholm

En torsdag i Amerika

Bilarna börjar så smått tuta i gång även denna dag. Som om det gick att lösa upp trafikknutarna genom att hänga sig på hornet. Det är inte bara bilister som är galna, här som hemma kommer cyklister farande med en väldig fart och ska hänsynslöst fram bland gatukorsande människor.

Frukost på stamhaket men den här gången försökte de lura mig på $2.60 på juicen. Det korrigerades efter mitt påpekande.

Experience-(1-av-1)

I dag är det shoppingdags. Det är så svettigt här att jag behöver köpa på mig extra skjortor eller t-shirts. Går därför förbi Starstruck Vintage men hittar inget som ger mig en wow-känsa och de är lite dyra. Jo, en fin John Lennon New York City-tröja, men i small.

Läser i Whitney-katalogen att Gertrude Vanderbild Whitney, konstnären, mecenaten och samlaren bakom museet, hade sin ateljé på 19 MacDougal Alley. Det ligger i min väg så jag tar en kik.

kvinna-mot-vitt-(1-av-1)

Letar upp ölbutiken Good Beer och tar en Captain Lawrence Grapefruit IPA. ”Tip me like one of your french girls”, säger en skylt. Nja, $1 får vara lagom. Himla coolt ställe.

Tillbaka till First Avenue, upp ett par gator till No Relation Vintage, där jag köpte min jeansjacka förra året. Nu blir det två jackor och tre skjortor för totalt £95.

man-med-gul-plastpåse-på-huvudet-(1-av-1)

Släpar hem säcken och packar ner inköpen i stora väskan. Har lämnat plats för eventuella klädköp och jag tror att vikten klarar sig. Får köra böckerna i handbagaget.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2015

2 svar på ”En torsdag i Amerika”

Stängt för kommentering.